Over ons

Historie

Auto Veurink is opgericht in 1988, door de heer D.J. Veurink.
De heer Veurink (mijn vader) was daarvoor zeer lang werkzaam bij een ander autobedrijf. Toen de tijd rijp was, is hij voor zichzelf begonnen, in een kleine gehuurde ruimte van een voormalig Pacton-pand, aan de Haven Oost.

Na twee jaar was de ruimte te klein, waarna in 1990 de verhuizing heeft plaatsgevonden naar de locatie op Haven Oost 20. Vanaf dat moment was de woning bij de zaak gelegen, voor zowel klanten als eigenaar een win-winsituatie.

Vanwege het autobedrijf waar hij werkzaam was, is het te onderhouden wagenpark vanaf het begin flink vertegenwoordigd geweest door de Italiaanse merken. Ook nu nog maken deze merken een behoorlijk deel uit van de te onderhouden auto’s.

Laat u hier echter niet door afschrikken, Auto Veurink is bovenal een allround universeel garagebedrijf, waar elk merk kan worden onderhouden en indien nodig gerepareerd.

Het vrij plotselinge overlijden van mijn vader in 1997 heeft mij doen besluiten mijn toenmalige baan bij een garagebedrijf in Hardenberg op te geven en zijn bedrijf voort te zetten. (Ik werkte destijds nog niet bij mijn vader, een kans die ik helaas ook nooit gehad heb, maar zijn stelregel was “Je moet het eerst bij een ander leren”, een motto waar ik hem nog steeds dankbaar voor ben)

Ontwikkelingsplannen in het Havengebied zijn er de oorzaak van geweest dat Auto Veurink in augustus 2010 weer is verhuisd, nu naar de ruime locatie aan de Eskampweg 9, waar we u met de nieuwste apparatuur zeer goed van dienst kunnen zijn.

De werkplaats zelf is een stuk ruimer geworden, en ook overzichtelijker vanwege de aanwezigheid van een aantal extra ruimtes, waardoor het grote gereedschap zoals bandenapparatuur, werkplaatskraan en bijvoorbeeld de bulkvaten voor olie in aparte ruimtes gestald worden, wat de overzichtelijkheid en de efficiëntie in de werkplaats zelf zeer ten goede komt.

Erik Veurink.

Expert

Auto Veurink is expert op het gebied van onderhoud aan alle merken personenauto’s en bestelwagens. Daarnaast is Auto Veurink gespecialiseerd als Brembo expert en expert in het onderhouden en repareren van aircosystemen.

auto-veurink-valvoline-logo
Like onze Facebook