logo

APK

Auto Veurink voert zelf de APK-keuring van uw personenauto uit.
Al sinds het ontstaan van de APK is dit het geval.

Voor de liefhebber: Elke keuringsinstantie heeft een eigen KI (keuringsinstantie)-nummer, Auto Veurink heeft één van de oudste nummers, ervaring en kennis op dit gebied is dus zeer aanwezig.

Auto Veurink voert de APK-keuring zeer serieus uit. Even “snel tussendoor een APK-tje erdoor drukken” is er dus niet bij. Al is het maar om uw eigen veiligheid. Dus een APK-keuring zoals die bedoeld is.

Goedkeur of goedkeur na reparatie.

Waar u bij Auto Veurink op kunt rekenen is een serieuze keuring, uiteraard slechts volgens de geldende APK-regelgeving.

In geval van goedkeur mag u er dus daadwerkelijk van uit gaan dat uw auto aan alle geldende veiligheid- en milieueisen voldoet. In geval van noodzakelijk (na overleg) uitgevoerde reparatiepunten staan die op uw keuringsbewijs vermeld.

Afkeur
In geval van afkeur is er daadwerkelijk iets aan de hand, en krijgt u een verstandig advies plus een vrijblijvende prijsopgave voor reparatie. Deze reparaties worden desgewenst door Auto Veurink vakkundig uitgevoerd.

Adviespunten
Dan is er nog de term Adviespunten. Deze worden op uw APK-keuringsbewijs ingevuld, als er nog wel sprake is van goedkeur, maar de staat van de betreffende onderdelen zodanig is, dat binnen afzienbare tijd vervanging/reparatie gewenst is.

Het is dus zeer af te raden in een dergelijk geval om daar nog een heel jaar mee door te rijden tot de volgende APK !
Ook hierin krijgt u van Auto Veurink een eerlijk advies en prijsopgave.

loading
Like onze Facebook