logo

Service en pechhulp

Auto Veurink is gecertificeerd voor het terugwinnen van F-gassen
(broeikasgassen) van mobiele aircosystemen.

Reparatie en onderhoud worden vakkundig uitgevoerd volgens de wettelijke
eisen en de juiste procedures.

Klanten van Auto Veurink kunnen rekenen op een betrouwbare, ouderwets goede service. We doen er alles aan om u ook bij onverwachte problemen zo snel en adequaat mogelijk te helpen. Is dit niet direct mogelijk, dan wordt in goed overleg zeker een snelle oplossing gezocht.

Persoonlijk contact is bij ons nog vanzelfsprekend en eigenlijk zelfs een must voor een goede relatie. Klusjes zoals lampjes vervangen en banden oppompen doen we natuurlijk direct gewoon even tussendoor.

Tevens heeft Auto Veurink de beschikking over een moderne en zeer goed uitgeruste pechhulpauto, waarmee we u in geval van pech bij huis of onderweg vlot kunnen helpen. Weliswaar is dit geen 24-uursservice, maar de praktijk leert toch dat deze auto vaak snel ter plaatse kan zijn, ook buiten de openingstijden, dus ’s avonds en ook op zaterdag. Dit is een extra activiteit die we indien mogelijk graag voor u uitvoeren.

Auto’s brengen en halen en overleg over reparaties kan vaak ook nog ’s avonds als het u beter schikt, zelfs noodreparaties voeren we dan nog uit bij aanwezigheid.
De werkplaats en de woning van Auto Veurink bevinden zich namelijk op één locatie, en voor de vaste clientèle doen we graag wat meer.

loading
Like onze Facebook