logo

Werkplaats

De werkplaatsactiviteiten van Auto Veurink bestaan uit de reguliere onderhoudsbeurten voor alle merken auto’s, waarbij de voorkomende merkspecifieke “probleempjes” zoals service-interval resetten en foutcodes uitlezen ook gewoon uitgevoerd worden.

Verder worden de meest uiteenlopende reparaties vakkundig uitgevoerd, waaronder ook aircoreparaties en –vullingen en elektronicadiagnose, naast natuurlijk de meest uiteenlopende “mechanische” reparaties, evenals uitlaten, banden, accuservice en –diagnose, etc. etc.

Auto Veurink heeft hiervoor de beschikking over een moderne werkplaats, voorzien van de nieuwste en meest moderne gereedschappen, ook merkspecifiek.

Voor het vervangen van veren en/of schokdempers bijvoorbeeld, heeft Auto Veurink de beschikking over een (zelfs landelijk) vrij unieke veren-/schokdemper-persbank.

Ook voert Auto Veurink voor alle personenauto’s, zowel benzine, Diesel als LPG de APK-keuring vakkundig en serieus uit.

Na een APK-goedkeuring van uw auto kunt u er gerust van uitgaan dat uw auto aan alle daarvoor geldende veiligheids- en milieueisen voldoet.
In het geval van afkeur of adviespunten mag u een betrouwbaar advies verwachten, desgewenst met een reële prijsopgaaf.
Voor een vrijblijvende prijsopgaaf van een gewenste reparatie of onderhoudsbeurt kunt u natuurlijk altijd bellen.

Maar om de werkwijze van Auto Veurink, de service en de prijsstelling echt te leren kennen zult u het echt een keer in de praktijk uit moeten proberen, weinig kans dat u teleurgesteld wordt.

Voor wat betreft de smeermiddelen, bijna (of misschien wel helemaal) het belangrijkste onderdeel van uw auto, maakt Auto Veurink uitsluitend gebruik van het merk Valvoline, een puur topproduct. De praktijk leert dat compromissen (minderwaardig product of uitstellen olie verversen) leiden tot dure reparaties.

loading
Like onze Facebook